Verzoeknummers

De restauratie van de speeltrommel is goed op weg.  De speeltrommel én de computer   zullen straks met nieuwe hamers de Hemonyklokken bespelen.
Iedereen mag met suggesties voor nieuwe liedjes komen.
Deze zullen door de beiaardier worden verwerkt in een geschikt arrangement.
De keuze van de nummers kan vanaf nu worden ingeleverd bij de Commissie Hemonybeiaard Middelstum of hier op de site. Noem de titel van het lied en de artiest (of de componist) en vermeldt daarbij uw naam en e-mailadres. De sluitingsdatum is op zaterdag 13 juni. Uiteindelijk zullen de nummers op 17 juli tijdens de feestelijke ingebruikname van de speeltrommel ten gehore worden gebracht en vervolgens in het jaarprogramma van de computer worden opgeslagen.
Liedjes met een ‘verhaal’ maken meer kans om gekozen te worden!
Suggesties naar liedjes@carillonmiddelstum.nl of reageer hieronder

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Titel’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Artiest’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Verhaal’ type=’textarea’/][/contact-form]

Uw gegevens worden alleen hiervoor gebruikt.