De commissie zelf aan het werk

Toevallig komen de twee dingen die we als commissie zelf zouden doen bij elkaar. Vanochtend hebben we een grenen plank op de muur van de toren geschroefd. Deze dient om de kabel die van de speeltrommel naar de computer loopt netjes te kunnen monteren. Op de plank komt een PVC-buis waarin de kabel loopt.

We schroeven een grenen plank op de muur om de kabel netjes naar boven te krijgen.

We schroeven een grenen plank op de muur om de kabel netjes naar boven te krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

We waren net klaar toen de krulornamenten terug waren van de glasstraalbehandeling. Binnen een paar uur zag je de roest alweer komen op het gietijzer. Handschoenen aan  want je wil geen vettigheid op het metaal. Gelijk aan de slag en de eerste laag zit er op.

Het gietijzer is zeer bros en erg poreus.

Het gietijzer is zeer bros en erg poreus.

De krulornamenten de eerste keer geverfd.

De krulornamenten de eerste keer geverfd.