Veel licht

Na 6 dagen hard werken door 3 commissieleden is de ombouw min of meer klaar. De panelen met glas gaan we later in de werkplaats maken. Er zijn 5 LED armaturen geplaatst en aangesloten. Natuurlijk gelijk ook wandcontactdozen (stopcontacten) geplaatst. Er komen nog spots om de boel goed uit te lichten als er bezoek komt…open monumentendag bijvoorbeeld. We hebben de slinger van het uurwerk definitief aan het dak bevestigd.OmbouwCariillonMiddelstum27

Het dak is nu afgewerkt met een twee planken brede rand.

Het dak is nu afgewerkt met een twee planken brede rand.

De slinger van het uurwerk hangt nu aan een spant van de ombouw...veel stabieler dan de tijdelijke oplossing.

De slinger van het uurwerk hangt nu aan een spant van de ombouw…veel stabieler dan de tijdelijke oplossing.

OmbouwCariillonMiddelstum29