Frank Steijns 18 augustus

Het laatste concert van deze zomer op het Hemony Carillon wordt gegeven door Frank Steijns op zondag 18 augutus om 4 uur s’middags. Frank Steijns is wereldberoemd doordat hij violist is bij het André Rieu Orkest. Hij speelt daar niet alleen maar viool maar hij bespeelt ook zijn eigen reiscarillon en dat gaat, als het in het programma past, mee op tournee. Hij verspreidt de beiaardmuziek over de hele wereld! Dat reiscarillon is een staaltje technisch vernuft. Het bestaat uit 6 modules die door iedere deur kunnen en op allerlei manieren gestapeld kunnen worden. Tijdens de Hemony studiedag, afgelopen voorjaar, hebben we al kennisgemaakt met Frank.

Programma en meer over Frank Steijns volgt in de week voor het concert.

Hemony studiedag in Asten. Voorjaar 2019
Frank Steijns met Jan luit tijdens de Hemonydag in Asten
In de kathedraal van San Paulo in Brazilië