Nieuwjaarsbespeling door Henk Veldman

Zondag 2 januari 2022 van 14 tot 15 uur

Op deze tweede dag van het nieuwe jaar 2022 begint de beiaardier traditioneel met Auld Lang Syne en direct daarna Happy New Year van Abba. Uiteraard walsen als ‘An der schönnen blauen Donau’ en de ‘Skaterswals’ in het programma, maar ook prachtige kerkmuziek voor de jaarwisseling van o.a. Johann Sebastian Bach en omdat deze zondag valt in de periode van Kerst tot Driekoningen (6 januari) Sinfonia uit Weinachtsoriatorium van dezelfde componist. Een afwisselend programma, we hopen dat veel toehoorders er van zullen genieten, net als van alle bespelingen en concerten op het Hemony carillon van de Hippolytuskerk in Middelstum in 2022.

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA

Bekijk het stukje dat vandaag in het Dagblad van het Noorden staat.