Zondag 6 februari van 14 tot 15 uur

Henk Veldman bespeelt het Hemony carillon

Live muziek, hopelijk mag het weer in februari, weer genieten van concerten en andere cultuur. Voor carillon bespelingen gelden de beperkingen niet, dat geeft beiaardiers extra inspiratie om hun publiek toch van live muziek te laten genieten.
Winter en sneeuw is het thema, Henk Veldman speelt muziek van componisten die de wintersfeer, het dwarrelende sneeuw prachtig verklanken. Melodie├źn door de eeuwen heen, van ‘Der winter ist ein strenger Gast’ van Michael Pretorius(1571-1621) tot ‘Troika hier, troika daar’ van Drs. P. Hoofdzakelijk klassieke muziek met een luchtig eind, van barok naar romantiek, impressionisme en expressionisme naar amusement.
Wandelend rond de kerk, misschien in de sneeuw, kan de toehoorder genieten van prachtige muziek.

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA