12 februari 2014 De noodklok luiden.

Vandaag om 11 uur begon het debat in de tweede kamer over de gaswinning in Groningen. Overal in de provincie werden de noodklokken geluid. Bij ons was Hart van Nederland aanwezig om de scheuren in de kerk te laten zien en een gesprek met Jan Luit. Vanavond 7 uur uitzending. (Klik hier voor de uitzending, van 7.16 tot 10.41) Op radio 1 was de klok van Middelstum te horen in het nieuws van 12 uur. Radio Noord met Jan Luit terug te luisteren op RTVnoord.nl/radio tussen 10 en 11 iets over de helft.

Zo zit de hele kerk vol met scheuren,

Zo zit de hele kerk vol met scheuren,

Hart van Nederland 12 februari 7 uur uitzending

Hart van Nederland 12 februari 7 uur uitzending

Harm Bos, Koster en Klokkenluider

Harm Bos, Koster en Klokkenluider

Hier is het allemaal om te doen.

Hier is het allemaal om te doen.

Interview in de tuin van de kerk.

Interview in de tuin van de kerk.