Poedercoaten

De hamers, wellenbord en lanceerschakelrek zijn terug van de poedercoater. Nu kunnen de schakelaars, stangen, gewichtjes en trekveren gemonteerd worden in het lanceerschakelrek. De hamers worden de komende dagen klaar gemaakt voor montage in de toren. Op 13 oktober komt de hijskraan en gaan ze naar boven. Het wellenbord is al klaar en komt aan het dak van de nog te bouwen overkapping. Het uurwerk en speeltrommel worden nog beschermd door een soort houten afdak met glazen wanden. Dat was vroeger ook zo. De uurwerkzolder ligt onder de luidklokzolder met zijn galmgaten en daar komt soms gewoon regen naar binnen. Dit spettert door de plankenvloer op de speeltrommel en het uurwerk. Dit gaat de commissie zelf bouwen.
Wat is poedercoaten?Wikipedia

Het wellenbord is klaar voor montage aan het dak boven de speeltrommel

Het wellenbord is klaar voor montage aan het dak boven de speeltrommel

Het lanceerschakelrek kan nu worden voorzien van de microschakelaars, gewichtjes, stangen en trekveren.

Het lanceerschakelrek kan nu worden voorzien van de microschakelaars, gewichtjes, stangen en trekveren.

Op de stripjes komen de schakelaars.

Op de stripjes komen de schakelaars.