Boudewijn Zwart

Concert op ons Hemony carillon op zaterdag 16 juli van 19 tot 20 uur

Boudewijn Zwart is waarschijnlijk de allerbeste beiaardier en hij komt hier spelen. We kregen als antwoord op onze uitnodiging om een zomerconcert voor ons te verzorgen ” Graag kom ik op zaterdag 16 juli 2022 in Middelstum spelen. Ook ik bewaar er prachtige herinneringen aan. Wat een beiaard-paradijsje daar! Dank voor de uitnodiging.”

Boudewijn Zwart vlak voor zijn concert bij ons in 2020

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA

Boudewijn Zwart is stadsbeiaardier van Amsterdam, Apeldoorn, Barneveld, Bergambacht, Den Helder, Dordrecht, Ede, Gouda, IJsselstein, Nijkerk, Schoonhoven, Wageningen en Zeewolde. Kennelijk weet de rest van Nederland zijn kwaliteiten als beiaardier ook wel te waarderen. Het vorige concert dat hij hier in Middelstum gaf was voor ons het absolute hoogtepunt van wat wij tot nu toe hebben horen spelen op ons Hemony carillon. Dat is niet het makkelijkste klavier om te bespelen maar hij tovert er met het grootste gemak de mooiste klanken er uit.

Concentratie vlak voor het concert in juli 2020

Kom dus kijken en vooral luisteren op zaterdag 16 juli van 19 tot 20 uur. Er staan stoelen in het Asingapark, er is gratis koffie, thee en Groninger koek.