Zondag 21 mei extra bespelling op het Hemony carillon door Henk Veldman

Zondag 21 mei van 14 tot 15 uur

In de lente is het hopelijk mooi weer en zijn we vaker buiten, daarom deze maand een extra bespeling op het prachtige Hemonycarillon(uit 1662) van Middelstum. Geniet in het Asingapark, werkend in uw tuin of lopend rond de Hippolytuskerk van een vrolijk programma. Uiteraard het lenteconcert van Vivaldi, maar ook Nederlandse bloemenhits en Engelstalige hits van the Beatles en The Beach Boys. Frühlingsliederen uit de Romantiek mogen ook niet ontbreken, o.a. Van Felix Mendelsohn-Bartholdy (1809-1847).

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA

Deze zomer is er twee keer per maand een bespeling op het Hemony carillon. Dit is mogelijk gemaakt door de jaarlijks bijdrage van de Vrienden van het Hemonycarillon Middelstum.
Ook vriend worden?
Vrienden | Hemony Carillon Middelstum