Zondag 7 juli reguliere bespeling

Ieder eerste zondag van de maand speelt Henk Veldman op het Hemony carillon. Altijd van 14 tot 15 uur.

Een droom heeft vele kanten, onder andere: gebruik je fantasie, verzin wat leuks, maar blijf ook nuchter, laat je niet gek maken door onmogelijke wensdromen. Deze onderwerpen komen in de liedjes van het programma van vanmiddag aan de orde. Alleen al in de popmuziek zijn er tientallen hits geschreven waarin de droom centraal staat. Henk Veldman heeft daaruit een mooie keuze gemaakt, 11 nummers zal hij spelen, veel uit de vorige eeuw, lekker in het gehoor liggend. Perfect om de luisteren in het Asingapark bij de Hippolytuskerk of voor de Middelstummers in hun eigen tuin. Live gespeeld op het eeuwenoude Hemonycarillon.
De toren is geopend tijdens de bespeling, helemaal bovenin speelt de beiaardier.

Henk Veldman aan het werk tijdens de extra bespeling op Open Torendag

DOWNLOAD HIER HET PROGRAMMA